Tömma dödsbo Stockholm

TÖMMA DÖDSBO STOCKHOLM

RENSA DÖDSBO – EN SMIDIG HELHETSLÖSNING

Vi hjälper dig att rensa dödsbo på ett så värdigt och effektivt sätt som möjligt. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt. Vi är mycket erfarna av att rensa dödsbo och är mycket måna om att du som kund kan känna dig trygg med vårt arbete.

Vi sorterar, forslar bort och städar med fokus på effektivitet och att få det så bra och kavlitativt som möjligt. För att få ut det bästa för dig som kund, har vi ett samarbete med second-butiker och städfirmor. På så sätt kan vi erbjuda dig en helhetslösning och samtidigt slipper du det jobbiga arbetet mitt i sorgprocessen.

Kontakta oss idag om du vill boka oss. Självklart kommer vi till dig och det aktuella boendet på hembesök helt kostnadsfritt. Efter besöket kan vi ge dig en prisuppskattning.

Hämtning av grovsopor

HUR DET GÅR TILL

1. KOSTNADSFÖRSLAG

Vi kommer ut på ett hembesök och lämnar en prisuppskattning. Ring 08-301450 eller mail info@skraphamtarna.se

2. UTFÖRANDE

Vi tömmer dödsboet till överenskommet datum. Sakerna körs vidare till olika välgörenhetsorganisationer eller slängs på en återvinningscentral.

3. SLUTFÖRANDE

Nycklar lämnas tillbaka när ni som kund godkänt tömningen.

VANLIGA FRÅGOR

VAD GÖR NI MED DET NI HÄMTAR?

Vi vill i största mån skänka vidare så mycket som möjligt av bohaget till de välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med. Måste delar av bohaget slängas, görs detta på en miljöcertifierad återvinningscentral.

HUR SKER BETALNINGEN?

Vi skickar en faktura till dödsboet efter slutfört uppdrag.

VAR UTFÖR NI TÖMNINGAR?

Stockholm med omnejd. Kontakta oss för att se om vi har möjlighet att komma till just ert bohag.

MÅSTE VI VARA PÅ PLATS?

Nej! Under själva tömningen klarar vi oss själva.

VAD HÄNDER MED NYCKLARNA?

Vi tar nycklarna i samband med överenskommet startdatum för tömning och återlämnar dessa när ni som kund godkänt vårt arbete. Vi förvarar alltid nycklar i en sluten låda i våra lokaler.

VAD KOSTAR TÖMNINGEN?

Detta beror helt och hållet på hur stort bohaget är, hur pass möblerat det är mm.. Vi lämnar alltid en prisuppskattning innan överenskommelse! Kontakta oss här för bokning av hembesök.