Skräphämtarna i Stockholm bär bort och tar hand om dina grovsopor och annat skräp.
Vi hämtar det mesta, exempelvis möbler, cyklar, vitvaror, el-avfall, bygg-avfall, trädgårds-avfall och vi hjälper till att rensa källarförråd, vindar, dödsbon m.m.

Bokning

Att slänga möbler i Stockholm har aldrig varit enklare - vi hämtar ert skräp till fast pris i hela Stockholm*

1. Välj möbler att slänga

Slänga soffa, säng eller vitvaror? I Stockholm hjälper vi dig slänga gamla möbler, utan att du behöver bära, transportera, sortera eller slänga något själv. Ta ett kort på det du behöver slänga och skicka till oss så kommer vi till dig på bestämd tid.

2. Vi hämtar möblerna

När du bestämt vad du vill slänga kommer vi och hämtar det. Beroende på hur mycket saker som ska hämtas och vilken tid det beräknas ta får du ett fast pris direkt. En liten hämtning är perfekt för soffan, sängen eller någon vitvara. Vi kan även ta en full last, vilket innebär att vi fyller hela lastbilen på 19 kvadratmeter.

3. Tipsa en vän om oss

Vi hoppas att du är nöjd med vår service och kan rekommendera oss till dina vänner. Andra kunder har lämnat sitt omdöme och anlitat oss till sina bostadsrättsföreningar, företag och återkommande hämtningar. Vilket betyder mycket för oss. Tack för att du valt Skräphämtarna!

Om hämtningen

Vad ska hämtas?

Vilken typ av hämtning önskas?

Vilken tid passar er bäst?

Vilket datum passar er bäst?

Hämtningen ska ske hos

Om er

Namn:

E-post: *

Telefon:

Adress:

Ladda gärna upp ett foto på det som ska hämtas (frivilligt)

  Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

Stockholm* avser Stockholms innerstad och områdena: Ekerö, Huddinge, Nacka, Lidingö, Solna, Sundbyberg och Danderyd. För pris i övriga områden i Stockholm, kontakta oss.

Melina H

★★★★★

Supersnabba och effektiva. Beställde en stor hämtning som dom klarade av på under en timma. 2016-10-10 13:32

Cia Ö

★★★★★

Inga långa väntetier för hämtning, kom när de sa de skulle och var trevliga och snabba. 2015-09-02 08:42

Oscar Heinrich A

★★★★★

Mycket bra service, mitt objekt var upphämtad inom 24 timmar, enormt trevlig personal och kundbemötande, kommer hänvisa alla mina vänner och bekanta till denna firma! 2015-07-31 19:56