Skräphämtarna i Stockholm bär bort och tar hand om dina grovsopor och annat skräp.
Vi hämtar det mesta, exempelvis möbler, cyklar, vitvaror, el-avfall, bygg-avfall, trädgårds-avfall och vi hjälper till att rensa källarförråd, vindar, dödsbon m.m.

Bokning

Fördelar med Skräphämtarna

Det finns många fördelar med att välja oss! Vi garanterar att prylarna du gör dig av med hamnar på rätt plats och du kan koppla av med ett gott samvete. Vi är snabba och billiga och vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig!

  • Vi kommer på oavsett vardag, kväll eller lördag, då du är hemma och kan visa oss sakerna som skall bort. Söndagar och röda dagar tar vi ledigt, inga hämtningar då.
  • Vi tar betalt från det att vi knackar på tills dess vi lämnar – hämtat och klart!
  • Vi tar INTE betalt för tiden som går åt till transporten till återvinningscentralen eller tiden där.
  • Vårt mål är att vara billigast och bäst på det vi gör. Därför försöker vi alltid ligga under normalpriset för liknande verksamheter. Jämför gärna!
  • Eftersom det inte känns bra att lämna vissa finare saker till återvinning och destruktion, om det finns människor som kan behöva dom bättre, så sparar vi ihop och skickar dessa saker till Östeuropa med jämna mellanrum. Det kan exempelvis vara leksaker, kläder, möbler, cyklar och liknande som vi sparar, om ni som kund ger ert medgivande till detta.
  • Vi garanterar att prylarna du gör dig av med hamnar på rätt plats och du kan koppla av med ett gott samvete.